Alapító okirat

Címkék: blog alapítás

2011.02.01. 18:36

Mi is a blog célja? Világuralom kompromisszumok nélkül. Najó nem, inkább csak kemény kritikák közzététele a világ számára. Mondanom sem kell, hogy van saját személyi énblogom nekem is, de gyakran érzem azt, hogy oda már nem férnek bele egyes hülyeségeim. Teljesen átlagos dolog: olvasok egy cikket, majd körvonalazódik bennem egy vélemény, miszerint a cikkírónak minden bizonnyal nincs egy gyűszűnyi agya sem. Ezeket a kirohanásokat mégsem szúrhatom be a nyaralási beszámolóim elé/mögé/közé, ezért ide fogom írogatni őket.

Milyen véleményekről beszélek? Jobbára éles kritizálásokról. Célom az, hogy chilipaprika módjára csípjek. Aki evett már igazán erős chilivel túlfűszerezett chilis babot az tudja jól, hogy legalább kétszer, de akár háromszor is tud csípni. Ugyebár harmadszorra a wécés néni szemét. Persze azt el kell mondani, hogy amit írok azokat jobbára csak egy minimális utánajárással, tehát bizonyítékok nélkül fogom elkövetni. Alapból egy átlagos ember felkészültségével ugrok neki számomra akár idegen témáknak is. Kiigazításokat remélem kapni fogom, de csak az alátámasztott és jól érvelt ellenvélemények tudják befolyásolni a fafejem. Mit fa? Egyenes fémből van az a fafej.

Miről fogok véleményt mondani? Dunsztom sincs. Előre kijelenthetem, hogy rendszert a működésemben még a legpengébb egyetem kutatóinak az algoritmusa sem fog felfedezni. Hivatalos válaszként a kérdésre talán ennyit tudok mindeni: amibe éppen belefutok.

Persze az első időszak egy tesztfázis lesz, megírok két-három bejegyzést, kialakítok egy kicsit élvezhetőbb és egyedibb kinézetet, és ha van értelme folytatom. Egyébként a kinézet témakörben helyi bölcsektől ötleteket, kritikákat várok. A tesztfázis kérdéses paraméterei: Lesz-e kitartásom fenntartani két blogot is egyidőben? Lesz-e egyáltalán olvasom magamon kívül? Sikerül-e összebarátkozni a blog.hu motorjával?

A bejegyzés trackback címe:

https://szubjektivator.blog.hu/api/trackback/id/tr862631488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása